SKUTER CEASER 200

144,525 ден

SKU: Не е достапно Категорија

Опис

Димензии на телото

Моќност на моторот 7,3 KW
Должина2110 mm
Ширина785 мм
Висина 1290 mm
Максимална тежина 151 кг
Меѓуоскино растојание1315 mm
Висина на седиштето 760 mm
Капацитет на гориво 13 литри
Тип на гориво 20w40
Број на седишта 1

Кочници

Предна сопирачкаДиск 260 mm
Задна сопирачка диск 220 mm
 

Гуми и тркала

Предна гума130/60 – 13
Задна гума 130/60 – 13
  
Гуми без цевки
Алуминиумски тркала

Дополнителни информации

Подкатегорија