E-SKUTER ANGEL

85,485 ден

SKU: Не е достапно Категорија

Опис

Детали за производот

Димензии на производот:1860*670*1140мм
Основа на тркала:1310 mm
Бруто тежина:105 KGS
Кочница (предна/задна):Преден диск/Заден барабан
Големина на гумата (предна/задна):3,0-10/3,0-10
Максимална тежина на товарење:125 KGS
Мотор:1500W
Максимална брзина:45 км/ч
Опсег по промена:60-70KM
Тип на батерија:Батерија со оловна киселина
Капацитет на батерија за складирање:72V 32AH
Тежина на батеријата:50 KGS
Целосно време на полнење:6-8 ч
Моќност на полнач:AC220V 50HZ

Упатство за употребаСопственикот е должен да врши редовно оддржување :1.Редовно чистење (Напомена да не се чисти дирекно со вода)2.Редовна контрола на исправноста на кочниците и електрониката3.Редовна контрола на притисокот на воздухот во гумите пропишан на самата гума4.Редовна контрола на нивото на батеријата (Напомена да не се празни под 10 % секогашда се оддржува ниво над 10 % )

Дополнителни информации

Подкатегорија