E-SKUTER CP1200 60V

92,250 ден98,400 ден

SKU: Не е достапно Категорија

Опис

Детали за производот

CP1200 60V/30A

Централен мотор :1200 w + брзини

Литиумска батерија: 60V/30A

Максимална брзина: 45 км/ч

Опсег: 60-70км

 

Детали за производот

CP1200 60V/20A

Централен мотор :1200 w + брзини

Литиумска батерија: 60V/20A

Максимална брзина: 45 км/ч

Опсег: 50-60км

Дополнителни информации

Подкатегорија

Модел

,