E-SKUTER CP1500 96V

91,635 ден

SKU: Не е достапно Категорија

Опис

Детали за производот

E-SKUTER CP1500 96V/30A

Димензии Д/Ш/В: 1960x725x1115 mm

Мегуоскино растојание : 1500 mm

Мотор:1500 w

Батерија: 96V/30A Гел

Кочници предна/задна :Диск

Пренос: Автоматски

Максимална брзина: 45 км/ч

Бандажи предна/задна : Челични

Гуми предна/задна :3.00-10/3.00-10

Опсег: 70 – 80 км

 

Детали за производот

E-SKUTER CP1500 96V/20A

Димензии Д/Ш/В: 1960x725x1115 mm

Мегуоскино растојание : 1500 mm

Мотор:1500 w

Батерија: 96V/20A Гел

Кочници предна/задна :Диск

Пренос: Автоматски

Максимална брзина: 45 км/ч

Бандажи предна/задна : Челични

Гуми предна/задна :3.00-10/3.00-10

Опсег: 70 км+

Дополнителни информации

Подкатегорија

Модел

,