E-SKUTER DELIVER

150,060 ден

SKU: Не е достапно Категорија

Опис

МоделHAMACHI E-DELIVER
Електромотор800W BOSCH
БатеријаLIthium 60V40AH
Волтажа на батерија60 V
Јачина на батерија40 Ah
Максимална брзина43KM/H ON GPS SPEED
Автономија70-120 км
Време на полнење6-8часа
Запирачки (П/З)Хидраулични (П/З)
Процент на искачување15

Дополнителни информации

Подкатегорија