E-SKUTER E-RS

76,260 ден

SKU: Не е достапно Категорија

Опис

Модел: HAMACHI RS
Моќност на моторот:1600W SUNRA мотор
Напон на моторот:72V
Контролор: 12mosfets
Максимална брзина:45 (км/ч)
Видови батерии: Оловно-киселинска батерија
Капацитет на батеријата: 72V20AH
Максимален опсег: 40-50 км / 1 лице (70 кг)
Време на полнење на батеријата:6 часа
Капацитет за качување:23% (1 лице, 70 кг)
Тип на мерач: дигитален
Сопирачки (предни/задни):диск / барабан
Амортизер (преден/заден): Хидрауличен / Хидрауличен
Големина на гума (предна/задна):3,5-10′ гума без цевки
Димензии: 1.850 mm × 710 mm × 1.100 mm  
Меѓуоскино растојание: 1.320 mm
Максимална носивост:2 лица + товар (150 кг)
Тип на рамка:челик
Опции:Контрола на патувањето + Аларм далечински

Упатство за употреба

Сопственикот е должен да врши редовно оддржување :

1.Редовно чистење (Напомена да не се чисти дирекно со вода)

2.Редовна контрола на исправноста на кочниците и електрониката

3.Редовна контрола на притисокот на воздухот во гумите пропишан на самата гума

4.Редовна контрола на нивото на батеријата (Напомена да не се празни под 10 % секогаш

да се оддржува ниво над 10 % )

Дополнителни информации

Подкатегорија