SKUTER BAOTIAN 50 28C (GIANNELLI)

92,250 ден

SKU: Не е достапно Категорија

Опис

Модел: BOATIAN 50 28C (GE)
Моќност:4,8 КС
Тип на мотор:50cc – 2 тактен
Ладење: Воздушно се лади
Стартер: електричен
Предни / задни сопирачки: диск / диск
Предни / задни гуми: 3,0-50-13 / 130/60-13
Издувни гасови:Giannelli REVERSE CEVLAR

Дополнителни информации

Подкатегорија