Aprilia SR 50 R 2020

Aprilia SR 50 R 2020

ЦЕНА ВО КЕШ

НЕМА НА ЗАЛИХА

Купи на рати

Iute kredit

36 рати = x.xxx ден.

Одообрување веднаш

Стопанкса, НЛБ, Халк, Уни Банка

24  рати 0000 ден

36  рати 0000 ден

48  рати 0000 ден

60  рати 0000 ден

Дојдете кај нас во салон за да ви дадеме про-фактура. потоа одите во банката каде што зимате плата за да побарате наменски потрошувачки кредит.
Одобрување од 2-5 дена

Aprilia SR 50 R new 2020

Model: Aprilia SR 50 R
Engine: Single cylinder 2 stroke (Single cylinder 2 stroke Pure-Jet)
Displacement: 49cc
Cooling: Liquid
Front Suspension: Telescopic hydraulic forks
Rear Suspension: Monoshock
Front Brake: 190 mm disc with 2 opposing pistons
Rear Brake: 190 mm disc with 2 opposing pistons
Front Tire: Tubeless 130/60 – 13
Rear Tire: Tubeless 130/60 – 13
Fuel Tank: 7 litres (1.2 litre reserve included)