BAOTIAN-50-28C

BAOTIAN 50 28C (GIannelli)

ЦЕНА ВО КЕШ

92,250.00 ден

Купи на рати

Iute kredit

36 рати = x.xxx ден.

Одообрување веднаш

Стопанкса, НЛБ, Халк, Уни Банка

24  рати 0000 ден

36  рати 0000 ден

48  рати 0000 ден

60  рати 0000 ден

Дојдете кај нас во салон за да ви дадеме про-фактура. потоа одите во банката каде што зимате плата за да побарате наменски потрошувачки кредит.
Одобрување од 2-5 дена

Овој модел поседува GIannelli издув

Model: BOATIAN 50 28C (GE)
Power: 4.8 hp
Engine type: 50cc – 2 Stroke
Cooling: Air cool
Starter: Electric
Front / Rear Brakes: Disk / Disk
Front / Rear Tires: 3.0-50-13 / 130/60-13
Exhaust: Giannelli REVERSE CEVLAR

BAOTIAN 50 28C (GIannelli)

Скутери, Мотори, Кациги, Акумулатори, Масло, Опрема за мотори, Најголем избор, брза достава на домашна адреса. replica Aprilia Skopje. BAOTIAN 50 28C

Види ги сите модели 50cc 2T

Види ги сите модели 50cc 4T