hamachi-BAOTIAN-50-28C

BAOTIAN 50 28C

ЦЕНА ВО КЕШ

86,100.00 ден

Купи на рати

Iute kredit

36 рати = x.xxx ден.

Одообрување веднаш

Стопанкса, НЛБ, Халк, Уни Банка

24  рати 0000 ден

36  рати 0000 ден

48  рати 0000 ден

60  рати 0000 ден

Дојдете кај нас во салон за да ви дадеме про-фактура. потоа одите во банката каде што зимате плата за да побарате наменски потрошувачки кредит.
Одобрување од 2-5 дена

BAOTIAN 50 28C

Model: BOATIAN 50 28C
Power: 4.8 hp
Engine type: 50cc – 2 Stroke
Cooling: Air cool
Starter: Electric
Front / Rear Brakes: Disc / Disc
Front / Rear Tires: 3.0-50-13 / 130/60-13

Види ги сите модели 50cc 2T

Види ги сите модели 50cc 4T

Огромен избор на кациги