HAMACHI 3L EAGLE

ЦЕНА ВО КЕШ

67,035.00 ден

24 рати =  ден.

36 рати =  ден.

Одообрување веднаш

 

Модел: 50-QT-3L-EAGLE
Мотор: 50cc – 4 Тактен
Моќност: 3.8 hp
Ладење: Air cool
Стартер: Електричен / Курбла
Предна / Задни Кочници: Диск / Гуртни
Предни / Задни Гуми: 3.50-10 / 3.50-10