Hamachi ANGEL 50cc 4T

ЦЕНА ВО КЕШ

67,650.00 ден

Купи на рати

Iute kredit

36 рати = x.xxx ден.

Одообрување веднаш

Стопанкса, НЛБ, Халк, Уни Банка

Одобрување од 2-7 дена

24  рати 0000 ден

36  рати 0000 ден

48  рати 0000 ден

60  рати 0000 ден

Дојдете кај нас во салон за да ви дадеме про-фактура. потоа одите во банката каде што зимате плата за да побарате наменски потрошувачки кредит.

Hamachi ANGEL 50cc 4T

Детали за производот
Тип на мотор 4-тактен, воздушно ладен
Зафатнина: 50CC
Сооднос на компресија: 10,5:1
Дијаметар на цилиндар: 39 mm
Мозочен удар на клипот: 41,5 мм
Менувач: CVT автоматски
Методи на палење: CDI
Д x Ш x В: 1850*695*1115 мм
Основа на тркала: 1300 mm
Сува тежина: 83 кг
Максимална тежина на товарење: 150 кг
Кочница / Предна:

Диск
Гума/Предна: 3,50-10
Суспензија /Предна страна: Хидраулична телескопска вилушка
Суспензија /Задна страна: Задебелена пружинска амортизација
Капацитет на гориво: 6,6L
Потрошувачка на гориво: 2,5 литри/100 км
Максимална брзина: 49 (км/ч)

Види ги сите модели 50cc 2T

Види ги сите модели 50cc 4T

Огромен избор на кациги