HAMACHI EIVISSO 50

ЦЕНА ВО КЕШ

76,875.00 ден

24 рати = 3885 ден.

36 рати = 2838 ден.

Одообрување веднаш

Модел: Eivisso 50cc 4T Retro
Моќност: 3.0 hp
Тип на мотор: 50cc – 4-Тактен
Ладење: Воздушно
Стартер: Електричен / Курбла
Предна / Задна Гуми: 120/70-12 / 120/70-12
Предна/ Задна Кочници: Диск / Гуртни