HAMACHI FIGHTERS RS

ЦЕНА ВО КЕШ

73,185.00 ден

24 рати = ден.

36 рати = ден.

Одообрување веднаш

Модел: JJ50QT – Fighter – RS
Мотор: 50cc – 4 Тактен
Ладење: Воздушно
Палење: CDI
Батерија: 12V/7Ah
Моќност: 3.8 hp
Должина / Ширина / Висина: 1,825mm x 675mm x 1,144mm
Меѓуоскино растојание: 1,276 mm
Тежина: 95kg
Бандажи (Преден / Заден ): Алуминиум / Алуминиум
Систем за подмачкување:
Одделно подмачкување
Предни / Задни Гуми: 120/70-12 / 120/70-12
Предни / Задни Кочници: Диск / Гуртни