HAMACHI HAWK e scooter

ЦЕНА ВО КЕШ

0.00 ден

Новиот и подобрен контролер кој содржи 12 мосфетс овозможува за оптимално искористување на батеријата. Овој факт заедно со тоа што секоја батерија е тестирана на 1000 циклуси на полнење.

Model: HAMACHI HAWK
Power: 1800 W
Baterry: Double 72V 20Ah x 2=40a Lithium
Range: 130km
Charging time: From 0% – 100% – 4 hours / 6-8 hours
Mass of the vehicle: 130 kg
Length x Width x Height: 1,850mm x 710mm x 1,100mm
Wheelbase: 1,325 mm
Max speed: 45 km/h
Front Tire: 110/70-12
Rear Tire: 120/70-12
Bluetooth FM Radio
Speakers
USB Port