HAMACHI ITRAX - 50

ЦЕНА ВО КЕШ

73,185.00 ден

Купи на рати

Iute kredit

36 рати = x.xxx ден.

Одообрување веднаш

Стопанкса, НЛБ, Халк, Уни Банка

Одобрување од 2-7 дена

24  рати 0000 ден

36  рати 0000 ден

48  рати 0000 ден

60  рати 0000 ден

Дојдете кај нас во салон за да ви дадеме про-фактура. потоа одите во банката каде што зимате плата за да побарате наменски потрошувачки кредит.

HAMACHI ITRAX – 50

Модел: 50-ITRAX – 4T
Моќност: 3.9 hp
Тип на мотор: 50cc – 4 Тактен
Ладење: Воздушно
Стартер: Електричен / Курбла
Пренос: Автоматски
Должина / Ширина / Висина: 1.870mm x 700mm x 1.165 mm
Пренос / Задни Гуми: 120/70-12 / 120/70-12
Пренос / Задни Кочници: Диск / Гуртни

Види ги сите модели 50cc 2T

Види ги сите модели 50cc 4T

Огромен избор на кациги

Линк за електрични тротинети

Линк за велосипеди и опрема

Можности за купување на рати:
Брз кредит преку Капитал банка до 36 рати. Потребни документи: Лична карта и здравствена книшка. Одобрување веднаш.
Потрени документи за кредит

*Лична карта

*Здравствена  книшка или картичка

ДОКОЛКУ ИМАТЕ DINERS INTERNACIONAL CARD
Кредитна картичка на Diners international до 12 рати.
ДОКОЛКУ ИМАТЕ КРЕДИТНА КАРТИЧКА ОД СТОПАНСКА БАНКА
Кредитна картичка на СТОПАНСКА БАНКА од 12 до 36 рати
12 рати + 5 % од вкупниот износ камата
24 рати +9 % од вкупниот износ камата
36 рати +14 % од вкупниот износ камата
ДОКОЛКУ ИМАТЕ КРЕДИТНА КАРТИЧКА ОД ТУТУНСКА БАНКА
Кредитна картичка на ТУТУНСКА БАНКА од 12 до 36 рати
12 рати + 5 % од вкупниот износ камата
24 рати +9 % од вкупниот износ камата
36 рати +14 % од вкупниот износ камата
IUTE MICROCREDIT
КАКО ДО СУПЕР БРЗ КРЕДИТ ВО САМО 2 ЧЕКОРИ:
1. Одлучете кои производи ги сакате на страната www.kupiskuter.mk  или посетете ги нашите салони.
2. Пополнете ја апликацијата брзо и едноставно директно во продажниот салон, заедно со некој од нашите вработени лица, а апликацијата ќе биде разгледана во истиот момент. Избраниот производ можете да го подигнете веднаш по одобрувањето износ на кредитот:
Со Иуте кредит и купи скутер мк до вашиот идеален избор.
Износ на кредитот:
3.000 до 120.000 денари
Рок на отплата:
– до 36 месеци.