HAMACHI JOG RYDER

ЦЕНА ВО КЕШ

63,960.00 ден

24 рати = 0000 ден.

36 рати = 0000 ден.

Одообрување веднаш

Модел: HAMACHI JOG RYDER
Моќност: 3.00 kw
Тип на мотор: Еден цилиндар, 50cc – 4 тактен
Ладење: Воздушно ладење
Стартување: Електрично / Курбла
Палење: CDI-capacitor discharge ignition
Меѓуоскино растојание: 1,190mm
Работен волумен на цилиндарот: 50 cc
Сооднос на компресија: 10.5:1
Тежина: 80 kg
Максимална брзина: 50 km/h
Систем за подмачкување: Автоматско подмачкување
Максимален вртежен момент: 3.1 (6000) Nm/r/min
Должина / Ширина / Висина: 1,650mm x 620mm x 1,090mm
Капацитет на гориво : 6.3 L
Свеќица : A7RTC
Батерија: 12V4Ah
Предни / Задни Гуми: 3.50-10 4PR / 3.50-10 4PR