HAMACHI MIKU MAX

ЦЕНА ВО КЕШ

0.00 ден

Моделот на MIKU MAX користи 800W BOSCH мотор. Работи под 60V со капацитет на батерија од 20Аh која гарантира долго возење со силен старт. Вклучената опрема (Темпомат и USB slot) овозможуваат дополнителни услуги додека се возите.

Име на продукт: Hamachi MIKU MAX
Сила на мотор: 800W BOSCH
Волтажа на мотор: 60V
Контролер: 12 mosfets
Максимална брзина: 45 km/h
Тип на батерија: Литиумска
Капацитет на батерија: 60V-20Ah
Опсег на батерија: 60km (една личност-70кг)
Капацитет на искачување: 21% (една личност-70кг)
Животен рок на батерија: 1000 полнења
Време на полнење 4 часа
Кочници (Напред+Назад): Диск
Големина на гуми: 3.0-10′ Tubeless
Димензии на продукт: 1660x320x1210 мм
База на тркала: 1210 мм
Носивост: 100кг
Тежина на батерија: 9 кг
Додатна опрема: Темпомат + USB slot + Сигуросен систем