ITALJET DRAGON A8-2T

ЦЕНА ВО КЕШ

97,785.00 ден

Доаѓа со сила од 4.4 коњски сили и максимален вртежен момент од 3.9 Nm кои агрегатот ги обезбедува при 6500 вртежи во минута.

24 рати = xxxx ден.

36 рати =  xxxx ден.

Одообрување веднаш

 

ITALJET DRAGON A8-2T

Доаѓа со сила од 4.4 коњски сили и максимален вртежен момент од 3.9 Nm кои агрегатот ги обезбедува при 6500 вртежи во минута.

Модел: Italjet Dragon RS-2T
Моќност: 4.425 hp / 7500r.min
Тип на мотор: 1 cylinder, 49cc – 2T
Мотор: 50cc – 2 Stroke
Сооднос компресија: 7.8:1
Ладење: Воздушно
Стартер: Елекреичен/ Курбла
Работен волумен на цилиндарот: 50 цц
Палење: Capacitor discharge ignition (CDI)
Одстапување од земјата: 120mm
Тежина: 110 kg
Капацитет на резервар: 5 L
Length x Width x Height: 1,850mm x 710mm x 1,130mm
Мегуоскино растојание: 1,425mm
Свеќица: A7RTC
Максимален вртежен момент: 3.90N.M / 6500r.min
Предни/ Задни Кочници: Диск / Гуртни
Предни / Задни гуми: 120/70-12
Систем за подмачкување: Press & Splash

 

Види ги сите модели 50cc 2T

Види ги сите модели 50cc 4T

Огромен избор на кациги