ITALJET ROCKET 4T

ЦЕНА ВО КЕШ

76,875.00 ден

24 рати = 3885 ден.

36 рати = 2838 ден.

Одообрување веднаш

Тип на мотор:
1P39QMB – 4T
Работен волумен на цилиндарот: 50 cc
Стартување: Електрично / Курбла
Диманзии L x W x H (mm): 1825 x 675 x 1173
Меѓуоскино растојание: 1335
Предни /Задни Кочници: Диск / Гуртни
Бандажи Предни /Задни: Ал. Легура / Ал. Легура
Димензии на гуми Предни /Задни: 120/70-12 / 120/70-12
Палење : CDI
Батерија: 12V – 7Ah