JONWAY E-POWER

ЦЕНА ВО КЕШ

0.00 ден

Напредокот на технологијата и се поголемиот интерес за скутери, возила и велосипеди на електричен погон во глобални рамки на нашиот пазар го донесе светски познатиот Jonway E-Power , електричниот скутер кој изобилува со одлични перформанси , елегантна линија, моќен три коловатен придвижувач , како и неговите акцесоари што вклучуваат полнач за батеријата, радио со блутут технологија, звучници и USB влез.

Model: Jonway E-power
Power: 3000 W
Baterry: 72V 20Ah Lead Acid
Range: ~ 65 km
Charging time: From 0% – 100% – 4 hours
Mass of the vehicle: 126 kg
Length x Width x Height: 1,850mm x 710mm x 1,100mm
Wheelbase: 1,325 mm
Max speed: 45 km/h
Front Tire: 110/70-12
Rear Tire: 120/70-12
Bluetooth FM Radio
Speakers
USB Port