ЗАФАТНИНА 276 ccm ПРЕДНИ СОПИРАЧКИ Ø 260 мм
ТИП НА МОТОР KYMCO KS60A 4- тактен ЗАДНИ СОПИРАЧКИ Ø 240 мм
ЦИЛИНДРИ еден/ хоризонтален ТИП НА ГУМИ тубелес
МАКС. СИЛА 18/7250 kw/rpm ПРЕДНА ГУМА 120/80-14
МАКС. ВРТЕЖИ 25 Nm при 6.250 rpm ЗАДНА ГУМА 150/70-13
ЛАДЕЊЕ водено ПРЕДНА СУСПЕНЗИЈА телескопски хидраулични вилушка со Ø 37 mm
МЕЃ.РАСТОЈАНИЕ 1545 mm ЗАДНА СУСПЕНЗИЈА двојно прилагодливиамортизери
КОМПРЕСИЈА 10,6:1 СТАРТУВАЊЕ електронско
СТАРТУВАЊЕ алансер СВЕЌИЧКА NGK DPR-6EA-9
ТИП НА ПРЕНОС CVT-автоматски НАПОЈУВАЊЕ Акумулатор 12V-7Ah
ТЕЖИНА 200 kg СВЕТЛА двојно светилки LED позиција
ДИМЕНЗИИ 2250x800x1385 mm СВЕТИЛКА ПРЕДНА
ВИСИНА НА СЕДИШТЕ 820 mm СВЕТИЛКА ЗАДНА
РЕЗЕРВОАР ЗА МАСЛО СВЕТИЛКА ТРЕПКАЧИ
РЕЗЕРВОАР ЗА БЕНЗИН 13 l ГЛАВЕН ОСИГУРУВАЧ
МАСЛО ВО ТРАНСМИСИЈА МАКСИМАЛНА БРЗИНА
ТИП НА ГОРИВО Безоловен ИДЕАЛНА БРЗИНА
ПОТРОШУВАЧКА ЕМИСИЈА НА ГАСОВИ ЕУРО 4 (CO2 78 g / km)