Skuter AVENZA 50cc 4T

ЦЕНА ВО КЕШ

86,100.00 ден

Купи на рати

Iute kredit

36 рати = x.xxx ден.

Одообрување веднаш

Стопанкса, НЛБ, Халк, Уни Банка

Одобрување од 2-7 дена

24  рати 0000 ден

36  рати 0000 ден

48  рати 0000 ден

60  рати 0000 ден

Дојдете кај нас во салон за да ви дадеме про-фактура. потоа одите во банката каде што зимате плата за да побарате наменски потрошувачки кредит.

Skuter AVENZA 50cc 4T

Детали за производот
Модел: Amigo Avenza 50
Мотор: 4-тактен, еден цилиндричен, со воздушно ладење
Зафатнина: 49,6cc
Максимална коњска сила: 2,4/8000
Максимален вртежен момент: 2,8/6500
Батерија: 12v/7Ah
Палење: CDI
Систем за стартување: електричен / удар
Менувач: Автоматски CVT
Капацитет на гориво: 1,4 гал
Максимална брзина: 30 mph
Суспензија (предна/задна): телескопски вилушки / нишалка со двојни амортизери со намотка
Сопирачки (предни/задни): Диск / Тапан
Пневматици (предни/задни): 3,5-10 / 3,5-10
Светла: Халогени

Види ги сите модели 50cc 2T

Види ги сите модели 50cc 4T

Огромен избор на кациги