MOTO ULJE ENI SKUTER 2T 1L 16580

750 ден

На залиха

SKU: A3034 Категорија

Опис

Детали за производот
Brand: ENI

– API TC

– JASO FC

ENI i-Ride скутер 2t е лубрикант формулиран со синтетичка база кој произведува многу ниски нивоа на чад и е назначено за најновата генерација двотактни мотори.

ENI i-Ride скутер 2t, иако формулиран специјално за системи за вбризгување на масло, може да се користи и за самостојно правење на мешавина на масло и бензин.

Дополнителни информации

Подкатегорија