КРЕДИТНА КАРТИЧКА ИЛИ СО КРЕДИТ ПРЕКУ БАНКА

 

1, Брз кредит преку Капитал банка до 36 рати. Потребни документи: Лична карта и здравствена книшка. Одобрување веднаш.

Потрени документи за кредит до од 6,000 до 180,000 ден 

*Лична карта 

*Здравствена  книшка или картичка


 2, Наменски потрошувачки кредит само со лична карта. Доколку зимате плата во Стопанска банка АД Скопје или во НЛБ Тутунска банка Ад Скопје од 6 до 60 рати. Одобрување за 5-8 работни дена.

 

3, ДОКОЛКУ ИМАТЕ DINERS INTERNACIONAL CARD

Кредитна картичка на Diners internacional до 12 рати.

4, ДОКОЛКУ ИМАТЕ КРЕДИТНА КАРТИЧКА ОД СТОПАНСКА БАНКА 

1.Кредитна картичка на СТОПАНСКА БАНКА од 12 до 36 рати

12 рати + 5 % од вкупниот износ камата
24 рати +9 % од вкупниот износ камата
36 рати +14 % од вкупниот износ камата

5, ДОКОЛКУ ИМАТЕ КРЕДИТНА КАРТИЧКА ОД ТУТУНСКА БАНКА 

Кредитна картичка на ТУТУНСКА БАНКА од 12 до 36 рати

12 рати + 5 % од вкупниот износ камата
24 рати +9 % од вкупниот износ камата
36 рати +14 % од вкупниот износ камата

6, IUTE MICROCREDIT

КАКО ДО СУПЕР БРЗ КРЕДИТ ВО САМО 2 ЧЕКОРИ:

1. Одлучете кои производи ги сакате на страната www.kupiskuter.mk  или посетете ги нашите салони.
2. Пополнете ја апликацијата брзо и едноставно директно во продажниот салон, заедно со некој од нашите вработени лица, а апликацијата ќе биде разгледана во истиот момент. Избраниот производ можете да го подигнете веднаш по одобрувањето износ на кредитот:

Со Иуте кредит и купи скутер мк до вашиот идеален избор.

Износ на кредитот:
3.000 до 120.000 денари

Рок на отплата:
– до 24 месеци

Отплата:
Еднакви месечни ануитети

Корисници:

Физички лица – државјани на Република Македонија;
Старосна граница од 20 до 68 години при доспевањето на последниот месец на отплата на кредитот;

Без дополнителни трошоци за аплицирање

Калкулатор за IUTE MICROCREDIT на следниот линк : https://iutecredit.mk/

 

Скутери

50 cc 2T

50cc 4T

Кациги 

Опрема